“Dit was de mooiste dag van mijn leven”


Gisteren hebben we een fantastische doopdienst mogen beleven samen. Het was een fijne dienst met mooie muziek, Enzo’s getuigenis en een mooie boodschap gesproken door Nick.

De ochtend begon bewolkt en fris. Na al die warme dagen hadden we toch wel gehoopt op een zonnetje, maar we raakten niet ontmoedigd, het feest zou gewoon doorgaan. Op het moment dat we met Enzo Kempenhof verlieten en onderweg gingen naar de dooplocatie brak de zon door en mochten we God danken voor dit bijzondere kadootje.

Wat was het een fantastisch moment en heel bijzonder dat ik mijn eigen zoon mocht dopen, samen met de gemeente waarin hij is opgegroeid en nog jarenlang mag blijven groeien.

Enzo heeft de hele dag genoten en gestraald. Aan het eind van de dag kwamen een paar mooie uitspraken: “Dit was de mooiste dag van mijn leven” en “Ik heb het idee dat ik na de doop veel blijer ben”

Er hebben veel mensen meegewerkt om deze dag zo goed te laten verlopen en ik wil iedereen graag bedanken voor zijn bijdrage tijdens de voorbereiding en uitvoering, klein of groot, het was onmisbaar en we zijn heel blij en dankbaar dat we er met de hele gemeente zo’n mooi feest van hebben mogen maken tot eer van onze Heer.