Samenkomsten

Samenkomsten

podium in de samenkomstruimte

19 mei Spreker: Nick Brink 10:00
26 mei Spreker: Nick Brink 10:00
2 juni Spreker: Nick Brink 10:00
9 juni Spreker: Nick Brink 10:00
16 juni Spreker: Nick Brink 10:00
23 juni Spreker: Erik Bakker 19:00
30 juni Spreker: Benno van Mersbergen 10:00

 

Elke zondagochtend vinden onze samenkomsten plaats in het auditorium van zorgcentrum Kempenhof. We komen daar bijeen met verschillende mensen om samen ons geloof te beleven. Dit doen we door middel van een eredienst. Deze eredienst is gericht om aan een ieder te laten zien wie God de Vader is, wat Hij heeft gedaan door Jezus Zijn Zoon en hoe Hij de Heilige Geest heeft gegeven om gelovigen te helpen en bij te staan.

Tijdens de eredienst zingen we gezamenlijk liederen, bidden we en is er een opbouwende en relevante preek die gericht is op het dagelijkse leven. De eredienst begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 11:30 uur. Tijdens de dienst is er voor kinderen vanaf 0 tot 4 jaar een crèche en voor kinderen tussen 4 en 12 jaar een “zondagsschool” met een programma dat aansluit op hun belevingswereld.
Elke  eerste zondag van de maand vieren we het Heilig Avondmaal, dat is ingesteld door de Heer Jezus Zelf. Na afloop van elke dienst is er gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Bent u geïnteresseerd? Loop gerust binnen op zondagochtend aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. U bent van harte welkom!