Bijbelstudie

Een Bijbelstudie is een verdiepende kijk naar een stuk tekst uit de Bijbel. De Bijbelstudie gaat dieper op de tekst in dan een overdenking op zondagmorgen. Tijdens het moment van de studie worden er vragen gesteld en wordt er geprobeerd om je zelf na te laten denken over de tekst. Een Bijbelstudie is een uitstekend moment om met een groep andere mensen dieper op de Bijbel en het geloof in te gaan en meer over het Woord van God, dat Hij aan ons heeft gericht, te weten te komen: over de achtergrond, de betekenis, de verbinding binnen de Bijbel en hoe dit voor een ieder, en daarbij dus ook voor jou van toepassing kan zijn in jouw dagelijks leven.

Je bent van harte welkom op onze Bijbelstudies. In de agenda staat wanneer de Bijbelstudies plaatsvinden. Wees welkom en vergeet niet pen en papier mee te nemen zodat je er na afloop met je aantekeningen nog over na kunt denken. Tot dan!

Onze verschillende Bijbelstudies

Er worden verschillende Bijbelstudies georganiseerd, zodat er voor iedereen gelegenheid is om deze te bezoeken. Kijk in de agenda voor de actuele data. 

Centrale Bijbelstudie

De centrale Bijbelstudies zijn op woensdagavond om 20:00 in de ontmoetingskerk. Kijk in de agenda voor de exacte data.

Bijbelstudie Ochtend

De Bijbelstudies op dinsdagochtend worden georganiseerd voor mensen die niet meer ‘s avonds weg willen of kunnen. Kijk in de agenda voor de data.

logo2

EBG Valkenswaard

Julianastraat 12 
5554JC Valkenswaard

Postadres

Vogelkersstraat 24
5552GK Valkenswaard

Evangelische Baptisten Gemeente Valkenswaard. Website gemaakt met WordPress door Marjan