Voor de jeugd

Voor de jeugd

Tienergroep

De tieners van de EBG Valkenswaard en introducees worden uitgenodigd om een maal per maand deel te nemen aan een eigen gespreksgroep, die plaatsvindt tijdens de eredienst onder leiding van Wilco.
Hierin wordt een onderwerp behandeld dat ofwel uit het programma komt of uit een vraag van de tieners.
Het programma is zo opgebouwd dat we samen bekijken wat de bijbel over het onderwerp zegt en wat de algemene kijk vanuit de samenleving hierop is.
Vervolgens hebben we het er samen over hoe de tieners hier zelf over denken en wat zij er in de praktijk mee kunnen. 
Dus samen bespreken en van elkaar leren: dat geldt voor leiding en tieners.

Jeugd der jeugdigen

Wie zijn wij? Een groep vanaf ongeveer 18 jaar tot de leeftijd waarop jij je nog thuis voelt bij deze groep. Gemiddeld komen we 1x per 3 weken bij elkaar; concreet houdt dit in, dan 1x per 2 weken, dan 1x per 4 weken. Kijk voor de juiste data op de kalender. Vaak beginnen we de avond met een gezamenlijke maaltijd. Deze wordt meestal bereidt door onze uitstekende chef-kok David, of we maken er gezamenlijk wat lekkers van. Na de maaltijd en het opruimen, lezen we een stuk uit de Bijbel. Daar praten we met elkaar over. En als dit gedeelte klaar is, borrelen we na met een drankje. Is het dan al over? Nee echt niet; want vaak volgt dan nog een tweede ‘Bijbelstudie’, goede gesprekken die vaak over geloof gaan, of juist ook niet. Maar het gesprek is goed. We zijn een gezellige groep, waar we veel met elkaar kunnen lachen.

Kijk in de agenda wanneer de volgende bijeenkomst is

logo2

EBG Valkenswaard

Julianastraat 12 
5554JC Valkenswaard

Postadres

Vogelkersstraat 24
5552GK Valkenswaard

Evangelische Baptisten Gemeente Valkenswaard. Website gemaakt met WordPress door Marjan