Erediensten

Wees welkom, u allen die dit leest. De deur staat voor u open. Elke zondagmiddag komen we als gemeente samen. Een ieder is welkom. Met verschillende mensen komen we samen om Hem te eren en ons geloof te beleven.

 

Dit doen we door middel van een eredienst. De naam zegt het al, de eredienst is gericht om Hem te eren. Hierin willen we laten zien wie God de Vader is, wat Hij heeft gedaan door Jezus Zijn Zoon en hoe Hij de Heilige Geest heeft gegeven. Als Trooster, als Helper, om gelovigen te helpen en bij te staan

Sprekers

Maart 

 

3 Maart

Nick Brink

10 Maart

Arie Verduin

17 Maart

Nick Brink

24 Maart

Martin Symons

31 Maart

Nick Brink

April 

 

7 April

Nick Brink

14 April

Antonio D’Arpino

21 April

Nick Brink

28 April

Nick Brink

.

.

Livestream

Op ons YouTube kanaal is op zondag een livestream van de eredienst te volgen.

Wat doen we?

We beginnen om 13:00 uur. En dan zingen we gezamenlijk liederen, bidden we en zal er een Schriftlezing zijn, waarop aansluitend er een relevante preek zal zijn die gericht is op het dagelijkse leven. De dienst duurt meestal tot ongeveer 14:15-14:30 uur.

Tijdens de dienst is er voor kinderen vanaf 0 tot 4 jaar een crèche en voor kinderen tussen 4 en 12 jaar een “zondagsschool”. De zondagsschool heeft een programma dat aansluit op hun belevingswereld. Ook is er 1x per maand een programma voor de kinderen vanaf 12 tot 16 jaar.

Elke eerste zondag van de maand vieren we het Heilig Avondmaal, dat is ingesteld door de Heere Jezus Zelf.

Bent u geïnteresseerd? Wees welkom, loop gerust binnen op zondag in de Ontmoetingskerk aan de Julianastraat 12 in Valkenswaard. U bent van harte welkom!

logo2

EBG Valkenswaard

Julianastraat 12 
5554JC Valkenswaard

Postadres

Vogelkersstraat 24
5552GK Valkenswaard

Evangelische Baptisten Gemeente Valkenswaard. Website gemaakt met WordPress door Marjan